Wil je lid worden van de Toyota Celica Club Nederland? Dat is nu heel gemakkelijk. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Maak daarna het eerste lidmaatschaps- en inschrijfgeld over. Na ontvangst van je betaling ben je direct lid, met gratis toegang tot onze evenementen, vier keer per jaar een ClubMagazine in je bus, en natuurlijk veel enthousiaste medeclubleden!

Als je geen Celica, Supra, MR2, GT86 of GR86 hebt, kan je donateur worden. Je krijgt dan ook 4x per jaar het Club Magazine. Bij toertochten mag je ook meerijden met je eigen auto, je betaalt dan wel een kleine vergoeding als introducé.

Het lidmaatschap gaat in zodra het contributiegeld inclusief inschrijfgeld is bijgeschreven op onze rekening. Contributie voor het eerste jaar wordt betaald volgens onderstaand schema, afhankelijk van het tijdstip van inschrijving. Als je dus na het eerste kwartaal lid wordt, hoef je niet meer het hele jaarbedrag te betalen. Het éénmalige inschrijfgeld à 5 euro behelst kosten voor administratie, de clubpas en de autosticker.
Het rekeningnummer is NL14.ABNA.05405.67.728 tnv. TCCN te Steggerda.

Inschrijfdatum:Leden:Donateurs:
van januari t/m maart€52,50€37,50
van april t/m juni€41,00€28,00
van juli t/m september€28,50€19,50
van oktober t/m december€16,00€10,00
Alle bedragen zijn exclusief €5,00 inschrijfkosten.


    Mijn voor- en achternaam en het type auto mogen éénmalig worden vermeld in het Club Magazine bij de nieuwe leden

    Mijn voor- en achternaam mogen worden vermeld op de website
    Betalingswijze : Hierbij machtig ik de Toyota Celica Club Nederland om de verschuldigde contributie jaarlijks van mijn rekening af te schrijven door middel van incasso. Met ingang van het volgende Clubjaar tot schriftelijke opzegging.

    Gegevens Celica / Supra / MR2 / GT86 / GR86
    Model LiftbackCoupeCabriolet