07apr2024

Buitenhuizenpoort 25, Buren

Toertocht onder leiding van de Tielse Automobiel Club

Van 10.00 tot 17:00

Bij De Pannenkoekenbakker

Buitenhuizenpoort 25, Buren

Wijziging! Uitnodiging Toertocht De Gebakken Peren Bloesemrit

Wat: De Gebakken Peren Bloesemroute
Wanneer: Zondag 7 april 2024, in plaats van de Eierrit
Waar: Betuwe
Adres: Buitenhuizenpoort 25, Buren
Deze locatie ligt 10 minuten rijden van de oorspronkelijke locatie in Tiel.
Hoe laat: 10:00u ontvangst, 11:00u vertrek toertocht
 
 
Plan B: De Gebakken Peren Bloesemroute
 
 
Beste leden van de TCCN,
 
Het leven van de evenementencommissie gaat niet altijd over rozen. Ondanks dat we toch heel duidelijk met de T.A.C. gecommuniceerd hadden over de komende rit, waren ze toch vergeten dat wij mee zouden doen. Sterker nog, toen wij 46 aanmeldingen wilden doorgeven, kregen we te horen dat het evenement “vol” zat, en wij dus niet aan mochten sluiten. En dat op de zaterdag voor het paasweekend, een week en een dag voor de rit. Daar zaten wij… Met de gebakken peren… Jullie kunnen zich waarschijnlijk voorstellen dat wij er een flinke hartverzakking van kregen. Maar met een hoeveelheid aanmeldingen die wij sinds de lockdown niet meer meegemaakt hebben, was opgeven en afzeggen geen optie. Wij moesten dus heel snel op zoek naar een alternatief. En gelukkig: die hebben wij! Daarom presenteren wij hierbij Plan B.
 
We worden vanaf 10.00u verwacht op bovenstaand adres, bij de Pannenkoekenbakker in Buren. Tegenover de Pannenkoekenbakker is een ruime parkeerplaats waar wij allemaal terecht kunnen. Wij worden ontvangen met een appeltaartje en een kopje koffie. Bedenk dat de rit start om 11.00u dus wees op tijd.
 
Wij zullen een mooie toertocht maken langs de bloeiende fruitbomen in de Betuwe. Om ongeveer 12:30u maken wij een tussenstop op een parkeerplaats aan de Goibedingerdijk in Culemborg, naast restaurant Caatje. Hier houden we een pauze van ongeveer een uurtje, om te lunchen. Je kunt er ook eventueel een wandelingetje maken door de natuur. Let op: helaas konden wij niet meer op tijd een lekkere lunch regelen, dus neem een eigen lunch mee. Je kunt proberen om bij Caatje te lunchen, maar zij hebben maar beperkt plaats. Reserveren is helaas niet mogelijk. Zij hebben een terras, maar dat is alleen met mooi weer geopend. Daar eigen consumpties nuttigen is uiteraard niet toegestaan. Daarna vervolgen wij onze weg over de dijken, langs de lek en langs de bloesems, tot wij tegen 16:00u weer in Buren zijn aangekomen. Daar nemen wij een andere parkeerplaats, want de ervaring leert dat de parkeerplaats bij het restaurant ‘smiddags weinig vrije plaatsen meer heeft. Ben je slecht ter been, kan je daar naar verwachting wel staan, er zijn twee invalidenplaatsen aanwezig. Wij nemen nog een drankje bij de Pannenkoekenbakker, en degenen die willen blijven eten kunnen daar natuurlijk nog een heerlijke pannenkoek proeven. Laat dan uiterlijk donderdag aan ons weten, met hoeveel personen je blijft eten. Anders is er mogelijk geen plek meer voor je in het restaurant.
 
Aanmelden:
Degenen die zich voor de eierrit hebben aangemeld, verwachten wij nu in Buren. Wij willen graag wel bevestiging dat je de aanpassing hebt gelezen. Het zou namelijk erg vervelend zijn als er toch nog leden naar Tiel gaan.
Mocht je alsnog willen afmelden, neem dan ook contact met ons op, via e-mail aan aanmelden@tccn.nl.
Introducees 7,50 euro. Dit was eerst 15 euro, maar omdat de lunch is komen te vervallen is de prijs omlaag gegaan.
Laat uiterlijk donderdag 4 april weten of je blijft eten.

Categorie  Evenement TCCN

Deel op facebookDeel op X (voorheen twitter)

Download het evenement naar je agenda

Terug naar evenementenoverzicht