07jul2024
Steenovensebaan 29, 4849 RD Dorst

Jaarlijkse gratis meeting voor alle Japanse en overige Aziatische merken.

Van 10.00 tot 17:00

Bij Jacobushoeve

Steenovensebaan 29, 4849 RD Dorst

Wat: Japan Classic Sunday 2024

Wanneer: Zondag 7 juli 2024

Waar: Jacobushoeve

Adres: Steenovensebaan 29, 4849 RD Dorst

Hoe laat: Binnenrijden vanaf 10.00 uur.

Sluiting inschrijven: 30 juni 2024

In 2013 hebben drie enthousiaste autoliefhebbers de koppen bij elkaar gestoken om de Japan Classic Sunday nieuw leven in te blazen. Deze werd voorheen door de Toyota Automobiel Club Nederland georganiseerd. In Juli 2014 was het dan zover en mochten we de aftrap geven voor een nieuw jaarlijks evenement. Het aantal bezoekers van het evenement groeit elk jaar weer en zit nu rond de 700+ auto’s.

Tot en met 2023 waren we te gast bij de Koksehoeve in Gemert. Omdat het terrein een andere bestemming kreeg hebben we helaas afscheid moeten nemen van deze locatie. We zijn op zoek gegaan naar een nieuw terrein waar we eventueel ook nog wat konden groeien. Dit hebben we gevonden bij de Jacobushoeve in Dorst.

Doelgroep

De doelgroep van JCS zijn Japanse klassiekers en youngtimers. Aziatische auto’s (Koreaans, Maleisisch etc.) nemen we ook graag op in de familie. We hopen dan ook veel exemplaren van de merken Datsun, Nissan, Suzuki, Toyota, Mitsubishi, Honda, Mazda, Subaru, Isuzu etc. te mogen verwelkomen.

Er zijn geen prijzen te verdelen en we verwelkomen alle auto’s van concoursstaat tot rollend project. Wanneer u twijfelt of uw auto tot de doelgroep behoort neem dan even contact met ons op via de contact pagina.

Aanmelden is niet nodig. Deelname aan het event is kosteloos maar een kleine donatie in de pot bij de poort om uit de kosten te komen is altijd fijn.

Deelname en regelement

Er wordt die dag verwacht dat u de aanwijzingen volgt van de medewerkers op het terrein. Deelname aan het evenement is op eigen risico. Schade aan eigendommen van uzelf of door u aangebracht bij derden kunnen niet op de organisatie verhaald worden.

De regels zijn simpel. Elke deelnemer gedraagt zich als wat men in het algemeen van elkaar verwacht. Geluidsoverlast veroorzaken is niet toegestaan, revven, burnouts, driften e.d. ook niet. De vrijwilligers zullen 1 maal waarschuwen. Een tweede maal wordt u uitgesloten van het evenement. Bij vernieling van het terrein zullen de kosten direct op de veroorzaker(s) verhaald worden! Vernieling aan andermans eigendommen of voertuig moet u onderling regelen.

Aanwijzingen van de vrijwilligers zijn bindend en dienen opgevolgd te worden. De vrijwilligers zijn duidelijk te herkennen aan de oranje vestjes. Consumpties en etenswaren zijn voor eigen rekening. Graag het terrein en de omgeving netjes en vrij van afval houden.

Aanmelden:

  1. Via aanmelden@tccn.nl, facebook of op de site bij de aanmelden knop.
  2. Deelname is gratis

Kortom kom naar Dorst, dan maken we er een leuke dag van.

Vergeet niet zelf een klap/campingstoel mee te nemen anders wordt het een vermoeiende dag.

Dus schrijf je in voor 30 juni 2024

De evenementencommissie.

Categorie 

Deel op facebookDeel op X (voorheen twitter)

Download het evenement naar je agenda

Terug naar evenementenoverzicht