03feb2024
Kievitstraat 40, 3443 BG Woerden

Algemene Ledenvergadering 2024

Van 13:00 tot 17:00

Bij Brediushonk

Kievitstraat 40, 3443 BG Woerden

Bestuur TCCN

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2024

 

Wat: Algemene Ledenvergadering  2024

Wanneer: Zaterdag 3 februari 2024

Waar: Brediushonk

Adres: Kievitstraat 40, 3443 BG Woerden

Hoe laat: 13.00 u ontvangst met koffie/thee en gebak.

Vergadering: 13.30 u aanvang ALV

Sluiting inschrijven: 27 januari 2024

 

Beste clubgenoten,

 

Vorig jaar schreven we nog over Corona en de hoop dat we weer een beetje vooruit konden gaan lopen op de planningscurve v.w.b. de evenementenagenda voor 2024. Nu is Corona wel zo’n beetje naar de achtergrond verdreven, maar het vooruitlopen op de planningscurve wil door allerhande omstandigheden nog altijd niet helemaal lukken. Derhalve ook deze uitnodiging waarbij de locatie voor de ALV nog moet worden bepaalt. Nu lijkt 3 februari nog even weg, maar we weten allemaal dat dat na alle feestdagen ook al weer snel zover is. Dus houdt de social media kanalen en de site in de gaten, dan gaat het vast goedkomen.  

 

Maar goed, de ALV. Afgelopen jaar dan het eerste jaar voor Diana als voorzitter en het was voorwaar al een jaar met hindernissen en zowel leuke als tragische gebeurtenissen. Daarnaast hadden we toch nog een beetje last van de naweeën van Corona.

 

Er zal worden teruggeblikt op het afgelopen verenigingsjaar. De financiën worden besproken en de conceptagenda voor 2024 zal de revue passeren. Daarnaast zullen er leden in het zonnetje worden gezet als zij een jubileum moment hebben bereikt. Tevens is er de uitreiking van de kilometerbokaal en de uitslag van de foto van het jaarverkiezing.

Het geheel wordt overgoten met koffie/thee/frisdrank, een gebakje en wat andere versnaperingen. Natuurlijk is er ruimschoots de tijd om bij te kletsen na de vergadering.

 

Dus draag je de club een warm hart toe en komt de datum je uit. Kom dan gezellig op 3 februari 2024 naar de ALV. Gewoon omdat het kan, maar ook omdat we als leden ook eens kritisch naar onszelf als club mogen kijken. Wij zien bij andere clubs welke kant het op kan gaan als leden alleen maar lid zijn en er slechts weinigen zijn die zich geroepen voelen om iets te doen, te organiseren enz. Wat willen we als TCCN is een vraag die eens beantwoord moet worden. Toertochten, sta-meetings, dingen bezoeken of alleen een mooi Club Magazine wat Arie gelukkig voorlopig toch weer voor zijn rekening wil nemen.

 

Nieuwsgierig geworden, meld je dan aan via onze Facebookpagina bij het evenement, aanmelden@tccn.nl of direct op de site zodat we voldoende gebakjes kunnen bestellen.

 

Opgeven kan tot 27 januari 2024

 

NB: De ALV is alleen voor leden en partners/familie. Mocht u lid willen worden vermeld dit dan even bij de aanmelding.

 

Bestuur TCCN.

Categorie  Evenement TCCN

Deel op facebookDeel op X (voorheen twitter)

Download het evenement naar je agenda

Terug naar evenementenoverzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.