De evenementen van de TCCN zijn over het algemeen gratis voor leden. Donateurs en introducees betalen een kleine bijdrage. Lid worden van onze mooie club? Klik hier!

Als kalender tonen

07apr2024
Latensteinse Middenweg 4, Tiel

Toertocht Eierrit T.A.C.

Toertocht onder leiding van de Tielse Automobiel Club

Van 10.00 tot 17:00

Bij Clubhuis T.A.C.

Latensteinse Middenweg 4, Tiel

Uitnodiging Toertocht Eierrit T.A.C.

 

Wat: Toertocht Eierrit T.A.C.

Wanneer: Zondag 7 april 2024

Waar: Betuwe

Adres: Latensteinse Middenweg 4, Tiel

Hoe laat: 10.00 uur ontvangst, 11.00u vertrek toertocht

Sluiting inschrijven: 24 maart 2024

 

Beste leden van de TCCN,

 

Nadat we door omstandigheden in 2023 op zoek moesten naar een alternatief voor de rit in Brabant bleek het alternatief een geweldig leuk en goed georganiseerde rit te zijn met een verrassende ontvangst in een ogenschijnlijk oude loods. Eenmaal binnen bleek het een aangeklede voormalige productiehal te zijn met daarin een bruin café en een soort museum in aanbouw. Jullie begrijpen, dit is zo goed bevallen dat we hebben besloten om ons als TCCN nogmaals aan te melden voor deze rit.  

 

We worden vanaf 10.00u verwacht op bovenstaand adres en bedenk dat de rit start om 11.00u dus wees op tijd. We zijn deze dag te gast bij de Tielse Automobiel Club en zullen deelnemen aan de Eierrit. De Tielse Automobiel Club is een algemene autoclub en we weten inmiddels dat er echt van alles in die rit meerijdt. Van T-Ford tot Mustang. Europees, Japans het is allemaal welkom. Als je bij hen op de site kijkt zul je zien dat ook onze Celica’s door de fotograaf op de dijk in 2023 allemaal keurig op de foto zijn gezet. Dus mocht je nog een leuke foto van je auto zoeken en was je er vorig jaar bij, kijk dan gerust bij hen op de site.

 

Ontvangst is met koffie en koek, u wordt voorzien van een lunchpakket. Of er dit jaar weer een frietkar onderweg staat weten we nu natuurlijk nog niet. Na afloop is er ook nog een hapje en een drankje en we weten inmiddels dat ook dat keurig is verzorgd. Dit alles voor de schappelijke prijs van 15 euro pp.

 

De voorzitter van de T.A.C. dhr Winfred de Gooijer heeft me op het hart gedrukt dat ik uiterlijk 25 maart ’s avonds de aantallen door moest geven ivm het bestellen van de lunch. Dus wees aub op tijd met inschrijven.

 

Uiteraard krijg je een routebeschrijving en verder laten we ons wederom verrassen.

 

Aanmelden:

  1. Via aanmelden@tccn.nl , facebook of op de site bij de aanmelden knop.
  2. Leden gratis, aub lidnummer vermelden.
  3. Introducees 15 euro. U betaald dus zelf voor uw introducee.
  4. Eten is ditmaal niet van toepassing/gepland

 

We hopen dat eenieder met ons gaat deelnemen aan de Eierrit.

 

Tot 7 april 2024 in Tiel bij de T.A.C.

De evenementencommissie.

Categorie  Evenement TCCN

Deel op facebookDeel op X (voorheen twitter)

Download het evenement naar je agenda

Meer informatie...

07jul2024
Steenovensebaan 29, 4849 RD Dorst

Japan Classic Sunday 2024

Jaarlijkse gratis meeting voor alle Japanse en overige Aziatische merken.

Van 10.00 tot 17:00

Bij Jacobushoeve

Steenovensebaan 29, 4849 RD Dorst

Wat: Japan Classic Sunday 2024

Wanneer: Zondag 7 juli 2024

Waar: Jacobushoeve

Adres: Steenovensebaan 29, 4849 RD Dorst

Hoe laat: Binnenrijden vanaf 10.00 uur.

Sluiting inschrijven: 30 juni 2024

In 2013 hebben drie enthousiaste autoliefhebbers de koppen bij elkaar gestoken om de Japan Classic Sunday nieuw leven in te blazen. Deze werd voorheen door de Toyota Automobiel Club Nederland georganiseerd. In Juli 2014 was het dan zover en mochten we de aftrap geven voor een nieuw jaarlijks evenement. Het aantal bezoekers van het evenement groeit elk jaar weer en zit nu rond de 700+ auto’s.

Tot en met 2023 waren we te gast bij de Koksehoeve in Gemert. Omdat het terrein een andere bestemming kreeg hebben we helaas afscheid moeten nemen van deze locatie. We zijn op zoek gegaan naar een nieuw terrein waar we eventueel ook nog wat konden groeien. Dit hebben we gevonden bij de Jacobushoeve in Dorst.

Doelgroep

De doelgroep van JCS zijn Japanse klassiekers en youngtimers. Aziatische auto’s (Koreaans, Maleisisch etc.) nemen we ook graag op in de familie. We hopen dan ook veel exemplaren van de merken Datsun, Nissan, Suzuki, Toyota, Mitsubishi, Honda, Mazda, Subaru, Isuzu etc. te mogen verwelkomen.

Er zijn geen prijzen te verdelen en we verwelkomen alle auto’s van concoursstaat tot rollend project. Wanneer u twijfelt of uw auto tot de doelgroep behoort neem dan even contact met ons op via de contact pagina.

Aanmelden is niet nodig. Deelname aan het event is kosteloos maar een kleine donatie in de pot bij de poort om uit de kosten te komen is altijd fijn.

Deelname en regelement

Er wordt die dag verwacht dat u de aanwijzingen volgt van de medewerkers op het terrein. Deelname aan het evenement is op eigen risico. Schade aan eigendommen van uzelf of door u aangebracht bij derden kunnen niet op de organisatie verhaald worden.

De regels zijn simpel. Elke deelnemer gedraagt zich als wat men in het algemeen van elkaar verwacht. Geluidsoverlast veroorzaken is niet toegestaan, revven, burnouts, driften e.d. ook niet. De vrijwilligers zullen 1 maal waarschuwen. Een tweede maal wordt u uitgesloten van het evenement. Bij vernieling van het terrein zullen de kosten direct op de veroorzaker(s) verhaald worden! Vernieling aan andermans eigendommen of voertuig moet u onderling regelen.

Aanwijzingen van de vrijwilligers zijn bindend en dienen opgevolgd te worden. De vrijwilligers zijn duidelijk te herkennen aan de oranje vestjes. Consumpties en etenswaren zijn voor eigen rekening. Graag het terrein en de omgeving netjes en vrij van afval houden.

Aanmelden:

  1. Via aanmelden@tccn.nl, facebook of op de site bij de aanmelden knop.
  2. Deelname is gratis

Kortom kom naar Dorst, dan maken we er een leuke dag van.

Vergeet niet zelf een klap/campingstoel mee te nemen anders wordt het een vermoeiende dag.

Dus schrijf je in voor 30 juni 2024

De evenementencommissie.

Categorie 

Deel op facebookDeel op X (voorheen twitter)

Download het evenement naar je agenda

Meer informatie...

Als evenementenoverzicht tonen

Evenement ID :Evenement TCCN

◄ Eerder

juni 2024

Later ►
madiwodovrzazo

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Kies maand:

febmrtaprmeijunjulaugsepoktnovdecjan