De evenementen van de TCCN zijn over het algemeen gratis voor leden. Donateurs en introducees betalen een kleine bijdrage. Lid worden van onze mooie club? Klik hier!

Huidige categorie : Evenement TCEA

Als kalender tonen

29jun2024
Steurweg 8,  4941 VR Raamsdonksveer

Internationale Toyota Meeting 2024

ITM op het terrein van importeur Louwman en Parqui

Van 10.00 tot 17:00

Bij Louwman & Parqui B.V.

Steurweg 8, 4941 VR Raamsdonksveer

Diverse Toyota Clubs ism Louwman en Parqui

Uitnodiging ITM 2024

 

Wat: Internationale Toyota Meeting (ITM)

Wanneer: 29 juni 2024

Waar: Louwman & Parqui B.V.

Adres: Steurweg 8,  4941 VR Raamsdonksveer

Hoe laat: Ontvangst 10.00 uur.

Inschrijven: www.tcea.nl

 

Noteer hem alvast maar in je agenda want het gaat weer gebeuren. Nadat we vorig jaar voor het eerst na Corona weer een aangepaste editie hadden hopen we gezamenlijk met de andere clubs weer op een ouderwetse editie. Vorig jaar moesten we even pas op de plaats maken qua datum  omdat Louwman als bedrijf 100 jaar bestond en dat nu vierde op de laatste zaterdag van juni. Geen probleem natuurlijk want aansluitend was de GO TOYOTA EXPERIENCE dus kon je weer een weekend lang, als je dat wilde, in allerhande Toyota’s de omgeving van Raamsdonksveer onveilig maken. Voor zover de instructeur dat tenminste toe liet. Maar goed de Internationale Toyota Meeting / Cars & Coffee gaat dus in 2024 weer een editie kennen.

 

De organisatie is vooralsnog weer in handen van de inmiddels bekende clubs, TCCN/TACN/MR 2 Club en de LandCruiser Club, maar wellicht dienen zich ook nieuwe clubs aan. Zo was er vorig jaar een nieuwe club te weten de CHR club. Dus wie weet komt er nieuw bloed om zaken mee te organiseren. Dat kan natuurlijk nooit kwaad en wie weet hebben zij wel verfrissende ideeën. We zullen dit jaar ook te maken krijgen met een nieuwe contactpersoon. Onze mannen van het eerste uur Raymond en Stef verdwijnen langzaam naar elders binnen het grote bedrijf dus het is nog even afwachten hoe onder leiding van ons nieuwe contact e.a. er uit zal gaan zien.

 

Als vanouds zullen om 10.00u de poorten van het terrein weer open gaan voor de bezoekers en kun je een lekker kopje koffie krijgen van L&P. Het was tenslotte ook Cars & Coffee.  

 

Het contact met de nieuwe contactpersoon van L&P en met de andere clubs moet allemaal nog volgen dus over het verloop van de dag is op dit moment nog even niets te zeggen.

 

Wat natuurlijk wel blijft is ons honk in het fietsenhok. Tevens zal er ongetwijfeld een verzoek komen voor vrijwilligers die om 0800 al aanwezig zijn om mee te helpen met de opbouw, luchtkasteel opbouwen, ingang bemannen enz. Maar daarvoor moet er eerst nog het nodige met de andere besturen worden besproken. Dus let vooral op de site, Facebook en de mailing die we met regelmaat sturen (mits je tenminste je juiste emailadres bij ons hebt doorgegeven, anders zie je namelijk niets)

 

Nu nog hopen op mooi weer en een mooie grote opkomst, dan is een dagje Raamsdonksveer altijd weer top. En wie weet kunnen we dan, net als voor Corona weer afsluiten bij dat gezellige restaurantje aan de haven. Gewoon omdat het kan.

Oh ja, vergeet niet zonnebrand en een stoel mee te nemen.

 

We hebben er weer zin.

 

Tot 29 juni 2024, jullie bestuur.

Aanmelden kan via dit formulier.

 

 

Categorie  Evenement TCEA

Deel op facebookDeel op X (voorheen twitter)

Download het evenement naar je agenda

Meer informatie...

Als evenementenoverzicht tonen

Evenement ID :Evenement DerdenEvenement TCCNEvenement TCEA

◄ Eerder

juni 2024

Later ►
madiwodovrzazo

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29

Internationale To...

30


Kies maand:

junjulaugsepoktnovdecjanfebmrtaprmei