Toertocht met de MR-2 Club

 Registratie gesloten
 
10
Categorie
Evenementen TCCN
Datum
zondag 22 juli 2018 10:00 - 17:00
Locatie
Hotel Nautisch Kwartier - Mastspoor 1
1271 GL Huizen, Nederland

Uitnodiging “Toertocht met de MR2 Club”

Wat: Toertocht “Toertocht met de MR2 Club”

Wanneer: Zondag 22 juli 2018

Waar: Hotel Nautisch Kwartier

Adres: Mastspoor 1, 1271 GL Huizen

Hoe laat: 10.00u

Sluiting inschrijven: 7 juli 2018

 

Nu het meeting seizoen van 2018 op volle toeren is, doet TCCN aan het begin van de zomervakantie Midden Nederland aan. Ditmaal samen met de MR2 Club. Vader en zoon Van Rooij hebben een toertocht door Utrecht, Flevoland en Gelderland uitgezet.

 

We beginnen de dag in de haven van Huizen, overigens ook een mooie plek om eens foto's te maken van jouw bolide. Bij het Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier staat een kopje koffie en wat lekkers voor jullie klaar. Omstreeks 11.00 zullen we met de toertocht starten. Allereerst gaan we noordwaarts de Flevopolder in, langs veel water en windmolens richting Harderwijk.

 

Na Harderwijk zullen we Gelderland betreden, richting de Veluwe. Ongeveer halverwege stoppen we in een van de dorpen voor de lunch. De exacte locatie moet nog even worden bepaalt. Daar we natuurlijk midden in het vakantieseizoen zitten en dan ook nog op de Veluwe is dat nog even zoeken geblazen, maar dat gaat vast goedkomen. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening of je neemt natuurlijk gewoon zelf je lunch mee.

 

Na de lunch zullen we rond half 3 de tocht hervatten over de mooie wegen van Gelderland richting Oosterbeek. In deze historische omgeving, wellicht beter bekend uit de film “ Een Brug te Ver “, zullen wij eindigen bij een restaurant op een van de cruciale plekken uit Slag om Arnhem. Het Restaurant “ De Westerbouwing " ligt op een prachtige heuvelrug met een geweldig uitzicht over de rivier de Rijn. Dit is de eindbestemming van deze rit. Voor het menu verwijs ik jullie graag naar de kaart van dit restaurant, gelieve dit even bij de aanmelding te vermelden. Zoals altijd is dit voor eigen rekening.

 

Aanmelden:

1. Voor 7 juli 2018 via aanmelden@tccn.nl, facebook of de aanmeldknop op de site.

2. Leden gratis, aub lidnummer vermelden.

3. Introducees 5 euro (voorlopig, aub gepast).

4. Blijft eten, ja/nee en met hoeveel personen.

Een unieke toertocht samen met de MR2club, door drie provincies met drie maal een compleet ander plaatje van Nederland. Dit moet je zondag  22 juli meemaken!

 

Vader & Zoon van Rooij.

 

PS: Om de namen te zien van wie zich aangemeld hebben, moet je aangemeld zijn op de website met je loginnaam en wachtwoord. :-)

 
 

Alle datums

  • zondag 22 juli 2018 10:00 - 17:00

Deelnemerslijst

Anoniem (2)
Maarten Aarts 383 (1)
Anoniem (1)
Anoniem (1)
Marc Coomans (2)
Johan ter Keurs (1)
Anoniem (2)

Powered by iCagenda