Toertocht Nippon Classic Cars

 Registratie gesloten
 
11
Categorie
Evenementen TCCN
Datum
zaterdag 13 april 2019 10:30 - 17:00
Locatie
Toyota Gebr van Gent Ede - Copernicuslaan 7, 6716 BM Ede, Nederland

Toertocht met de Nippon Classic Cars

Wat: Toertocht Nippon Classic Cars

Wanneer: Zaterdag 13 April 2019

Waar: Toyota Van Gent Ede

Adres: Copernicuslaan 7-9, 6716 BM Ede

Hoe laat: 10.30u vertrek 11.15u

Sluiting inschrijven: 31 maart 2019 

 

Zoals de titel al aangeeft leek het ons wel weer eens leuk om een ritje met een andere club mee te rijden. Enige jaren geleden hebben wij ook al eens meegereden met de Nippon Classic Cars (NCC). Toen was het een vervanging voor een geplande voorjaars sleuteldag die uiteindelijk niet doorging. Sommige mensen maakten er toen wel erg letterlijk een “sleuteldag” van door hun auto af te sluiten met de sleutels nog in het contact. Dat kan tenslotte bij de oudere Toyota’s. Hierdoor moest, in dit geval hij, zijn auto via de achterklep betreden, of was het inklimmen. Het was in ieder geval een hilarische situatie waarvan vast nog wel ergens een foto bestaat. 

Voor zij die niet bekend zijn met de NCC even een korte uitleg. NCC is eigenlijk een register van Japanse Auto’s en het geheel wordt al jaren beheerd door dhr Albert Dolleman. Hij organiseert jaarlijks een voorjaarsrit en een najaarsrit en wij zullen als club dus deelnemen aan de voorjaarsrit. Gewoon een leuke rit in het midden van het land met ergens een pauzemoment en een eindpunt. We hebben koffie / thee en iets lekkers bij de Gebr van Gent en verder mag je het helemaal zelf bedenken.

Het startpunt voor de leden van de NCC is het restaurant de Goudreinet in de omgeving van Barneveld (Terschuur). Wij als TCCN zullen echter eerst verzamelen bij de Toyotadealer Gebr van Gent in Ede. We maken daar gebruik van de gastvrijheid van dhr Diderik van Gent die zijn medewerking hieraan verleend. Mocht je vooraf nog wat rond willen kijken, naar de nieuwe 4 x 4 display, de nieuwe RAV4 of toch nog willen gluren naar een GT86. Het kan allemaal, maar kom op tijd. Het plan is verzamelen vanaf 10.30u en vertrekken richting de Goudreinet om 11.15u. Het plan is dus om als groep bij de Goudreinet aan te komen waarna eenieder nog de tijd heeft om iets te drinken, naar de andere Japanners te kijken enz. Om te voorkomen dat het een erg lange rij auto’s zal worden, zal Albert om 12.30u met de leden van de NCC vertrekken en wij zullen enige tijd later vertrekken om enige ruimte tussen de beide pakketten te houden.

Kortom heb je zin om een leuke rit te rijden zo maar ergens in April. Kom dan gezellig op 13 april naar Ede en laat je verrassen.

1. Aanmelden voor 31 maart 2019 via aanmelden@tccn.nl, facebook of de aanmeldknop op de

site.

2. Leden gratis, aub lidnummer vermelden.

3. Introducees gratis.

 

De evenementencommissie.

 
 

Alle datums

  • zaterdag 13 april 2019 10:30 - 17:00

Deelnemerslijst

Anoniem (2)
Maarten Aarts 383 (1)
Anoniem (2)
Jan Kol (1)
Yvonne Wilms (2)
Stef van Kruiningen (1)
Anoniem (2)

Powered by iCagenda