Jacco Bruurs
18/07/2023 - 5 maanden geleden gepubliceerd
€12.750,00
Locatie
HILVARENBEEK
Beschrijving

TE KOOP !!!
Unieke Toyota Celica T18 2.0 GTI WIDE BODY
De Celica type T18 is van 1990 t/m 1993 verkocht. Dit exemplaar is de laatste die op kenteken is gezet in Nederland in maart 1994 en is altijd in bezit geweest van een Nederlandse eigenaar.

· 132.800 km

· APK tot mei 2024

· schadevrije auto

· 100% origineel

· circa 10 jaar geleden opnieuw gespoten ivm verkleuring lak en voorzien van blanke lak zodat de auto niet meer verkleurd.

Altijd van een Celica liefhebber geweest. Duidelijk zichtbaar aan de auto want deze verkeerd in een werkelijk uitmuntende staat. Zowel carrosserie, motorisch als interieur een plaatje om te zien. Rijdt en schakelt goed.

Wat deze auto uniek maakt is het affabriek geleverde wide body kit. Dit was een fabrieksoptie die enkel voor de 2 liter variant werd aangeboden. Dit is dezelfde kit die ook op de turbo en Carlos Sainz editie zit. Van de laatste zijn er destijds slecht 10 op NL kenteken vermeld. Van de wide body waarschijnlijk nog minder omdat in Belgie en NL de turbo niet in het Toyota programma werd geleverd werd deze bodykit enkel in Belgie en Nederland door Toyota aangeboden. De kit was een kostbare fabrieksoptie vandaar dat er slechts een handvol op NL kenteken zijn terechtgekomen waarvan deze waarschijnlijk een van de laatste originele Nederlandse wide body versie betreft.

Auto heeft jaren in verwarmde opslag gestaan maar is wel regelmatig warm gereden om in deze uitstekende conditie te houden.

Auto is van een liefhebber voor een liefhebber

!